Kosovafly
Rue de Lyon 32
CH-1203 Genève
 

Tel.: +41 22 340 50 59
Fax.: +41 22 344 21 49
 

Email: info@kosovafly.ch
Internet: www.kosovafly.ch


Menagjer: Përparim ARIFI


Përgjegjës i përmbajtjes:
Përparim ARIFIRealizimi dhe programimi i sistemit të rezervime
Webkos - Internet & E-Business
Hindenburgstr. 5 - D -78087 VS-Mönchweiler
Internet: www.webkos.de


Sqarim

Të gjitha lidhjet në këto faqe janë referenca të palës së tretë.  Për ligjshmërinë e faqeve të lidhura janë përgjegjës pronarët e tyre, ne distancohemi tërësisht. Nëse ju keni ndonjë vërejtje apo sugjerime për faqet e tilla, ju lutem përdorni të dhënat përkatëse të kontaktit.

Ju lutemi kini parasysh të drejtën e autorit e fotografive në këtë faqe. Pa pëlqimin e shprehur, nuk mund të përdorni ilustrime dhe tekstet për riprodhimin privat apo komercial, kopjimin, modifikimin, ose shitjen e tyre.

© copy 2019  www.kosovafly.ch | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.