Biletat elektronike

Një biletë elektronike, shkurt e-biletë, është një biletë letre që mund të përdoren si një zëvendësues elektronike i biletave klasike. 92 për qind e të gjitha biletave të lëshuara në mbarë botën janë elektronike, në pajtim me një vlerësim nga Shoqata Ndërkombëtare e Transportit Ajror në dhjetor 2007. Sigurisht edhe ju mund të fluturojnë me Kosovafly me E-Bileta!
 

Te ne është e mundur të udhëtohet me E-Bileta shumë thjeshtë:


Ju rezervoni me telefon ose këtu nëpërmjet internetit, në mënyrë të drejtpërdrejtë Kosovafly ose nëpërmes agjentëve tanë të udhëtimit. Kur ju blini një e-biletë identiteti tuaj dhe të të dhënat (udhëtimi) e juaja janë të regjistruara te ne. Numrin tuaj të rezervimit do ta merrni me telefon ose me postë, faks ose e-mail.
 

Për ju ofrojmë bileta virtuale një numër të përparësive:

  • Ju nuk mund ta humbni biletat tuaja dhe nuk do të mund të ju vjedhjet.
  • Ndryshimi i datës mund të bëhet shpejt - përmes telefononit.
  • Ju gjithashtu mundeni, nëse nuk keni bagazh në dorë, të mos pritni në radhët të gjata në check-in.
  • Kur ju e dorëzoni e-bileten, identitetin tuaj duhet të dëshmohet në bazë të pasaportës tuaj.
© copy 2019  www.kosovafly.ch | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.