Nje mendim me afer atdheut

Mirë se vini te Kosovafly

Kosovafly është një agjencion turistik i cili vepron në tregun e Zvicrës që nga viti 2006. Përveq fluturimeve të rregullta nga Gjeneva, Kosovafly është gjithashtu agjent i autorizuar për linjat tjera botërore që lidhin Prishtinën, Shkupin dhe Tiranën.

Tani për tani, rezervimet në Internet mundë të bëhen vetëm për linjën Gjenevë-Prishtinë dhe anasjelltas, kurse për qytetet tjera rezervimi bëhet nëpërmjet qendrës së thirrjeve.

 

Për çdo pagesë përmes Internet-it, klienti duhet të posedoj një kartelë të lëshuar nga POSTFINANCE.