Suchen Sie Ihren Flugtermin

Suchen Sie Ihren Flugtermin

Suchen Sie Ihren Flugtermin
Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
Kthimi më
Kërkoni fluturimin

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Kunden - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
Login
Willkommen bei Kosovafly

Willkommen bei Kosovafly

Willkommen bei Kosovafly

CALL CENTER


( CH )   +41 22 340 50 59
( Viber )   +41 76 386 00 20
( Viber )   +41 76 634 80 00
  ( KS )   +381 280 322 293

Special Angebote - NËN 2019

Special Angebote - NËN 2019

Special Angebote - NËN 2019

GENEVA - PRISHTINA

HË, 18 NËN 2019, 06:05
69,- CHF *

MËR, 20 NËN 2019, 06:20
79,- CHF *

Sht, 23 NËN 2019, 08:30
89,- CHF *

MËR, 27 NËN 2019, 06:20
109,- CHF *

PRISHTINA - GENEVA

MËR, 20 NËN 2019, 09:20
259,- CHF *

Sht, 23 NËN 2019, 11:30
159,- CHF *

MËR, 27 NËN 2019, 09:20
159,- CHF *

Sht, 30 NËN 2019, 11:30
149,- CHF *

*one way, inkl. Steuem und Gebühren

Transfer Parash
 Swiss      Edelweiss air      Airberlin     Helvetic      Western Union
© copy 2019  www.kosovafly.ch | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.