kërko fluturimin

kërko fluturimin

kërko fluturimin
Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
Kthimi më
Kërkoni fluturimin

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
Login
Mirë se vini te Kosovafly

Mirë se vini te Kosovafly

Mirë se vini te Kosovafly

CALL CENTER


( CH )   +41 22 340 50 59
( Viber )   +41 76 386 00 20
( Viber )   +41 76 634 80 00
  ( KS )   +381 280 322 293

Oferta speciale - TET 2019

Oferta speciale - TET 2019

Oferta speciale - TET 2019

GENEVA - PRISHTINA

MËR, 23 TET 2019, 07:00
79,- CHF *

Sht, 26 TET 2019, 06:10
149,- CHF *

HË, 28 TET 2019, 06:00
79,- CHF *

MËR, 30 TET 2019, 06:20
99,- CHF *

PRISHTINA - GENEVA

Sht, 26 TET 2019, 09:10
319,- CHF *

HË, 28 TET 2019, 09:00
279,- CHF *

MËR, 30 TET 2019, 09:20
219,- CHF *

Sht, 02 NËN 2019, 11:30
229,- CHF *

*një drejtimesh, inkl. tatimi dhe taksat

Komuniteti Shqiptar Gjenevë
 Swiss      Edelweiss air      Airberlin     Helvetic      Western Union
© copy 2019  www.kosovafly.ch | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.