Mirë se vini te Kosovafly

Kosovafly është një agjencion turistik i cili vepron në tregun e Zvicrës që nga viti 2006. Përveq fluturimeve të rregullta nga Gjeneva, Kosovafly është gjithashtu agjent i autorizuar për linjat tjera botërore që lidhin Prishtinën, Shkupin dhe Tiranën.

Tani për tani, rezervimet në Internet mundë të bëhen vetëm për linjën Gjenevë-Prishtinë dhe anasjelltas, kurse për qytetet tjera rezervimi bëhet nëpërmjet qendrës së thirrjeve.

 

Për çdo pagesë përmes Internet-it, klienti duhet të posedoj një kartelë të lëshuar nga POSTFINANCE.

© copy 2019  www.kosovafly.ch | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.