Transferparash!


Agjensioni jone eshte perfaqesues i autorizuar per WESTERN UNION , Transfere parash ne te gjitha shtetet boterore mbrenda pak minutash.

Me WESTERN UNION mbrenda pak minutash mund ti ndihmoni te afermit ne vendlindje.
Per me shume informacione na vizitoni apo na kontaktoni nepermjet kontaktit tone.

© copy 2019  www.kosovafly.ch | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.